Tango “hjemme hos”

Arrangementerne er kun for medlemmer af Halsnæs Tangoforening.

I løbet af sommeren holdt vi “Hjemme-hos” arrangementer, hvor vi dansede på foreningens transportable dansegulv, på græsplænen eller på en terrasse i haven hos et medlem af foreningen.

Første gang vi dansede tango “hjemme hos” var hos Ellen og Bent i Nødebo den 6. juni 2015. Her kan du se hvordan det så ud:

20150606_204721

Den 4. juli. 2015 dansede vi tango “hjemme hos” Susan og Klaus

IMG_2376

Den 4.  august 2018 dansede vi tango “hjemme hos” Poul Erik og Lieve

Du kan se flere billeder under Fotos

Tangoforeningen sender meddelelse om hvor det afholdes ud til  medlemmerne…
Vi vil gerne have jeres tilmelding til kontakt@tangohalsnaes.dk senest onsdagen før arrangementet. Hvis du/I ikke har mulighed for at være med til at spise er du/I er velkommen til at dukke op i løbet af aftenen.
Tag noget med til en fælles tilbehørs buffet, medbragt kød eller fisk kommes på grillen. Medbring også tallerken, bestik, ta-tøj, glas, kop, drikkevarer til eget forbrug og en stol til at sidde på. Der kan være køligt ud på aftenen, så tag gerne et tæppe med.
Kl. 18:00 starter vi med tænde havegrillen og lægge vores transportable gulv, Vi griller og spiser vores medbragte mad og danser til kl. ca. 23:00. Herefter hjælpes vi ad med at rydde op.
Hvis det – mod al forventning – ser ud til regn, så aflyser vi med direkte mail til dem der har tilmeldt sig samt på vores hjemmeside og facebook.

Skriv et svar