Kursus “mest for kvinder”

Fra onsdag d. 11. april og 10 onsdage frem vil der være mulighed for at komme ind i tangoens fascinerende verden på et hold, der er tilrettet kvinder især.

Der skal to til tango, men vi har erfaret, at mange – oftest kvinder – oplever at, det er svært at finde en dansepartner eller overtale partneren til at danse tango. Derfor søsætter vi denne undervisningsrække hvor man kan lære at danse tango, uden at det kræver en fast partner.

Vi tager udgangspunkt i basis-begreber inden for tango som energioverførsel og samhørighed samtidig med, at trin bliver indlært. Holdning, balance, smidighed, elegance og fokus er vigtige elementer i en god tango, dette vil der blive arbejdet med løbende.

Mange danske kvinder finder det svært at slippe kontrollen og overgive sig til dansen, musikken og partneren, også i argentinsk tango, dette element vil der være fokus på hele tiden.

Holdet vil også være for dem (mænd som kvinder), der gerne vil prøve kræfter med førerrollen, eller som ønsker mere træning i den. Dvs. at mænd, som ønsker at stifte bekendtskab med tango som førere, eller mænd som ønsker en dybere forståelse for tango, ved at prøve følger-rollen er også velkomne.

Mandag aften vil der desuden være practica. Her mødes vores medlemmer for i fællesskab at danse, træne og have det hyggeligt. Der er der mulighed for at øve det, man har lært om onsdagen, sammen med de andre. Instruktøren vil også være til stede mandag aften, så der er rig mulighed for at få hjælp.

Undervisningen vil foregå i Aktivitetscentret Paraplyens store gymnastiksal, Jernbanegade 2 i Frederiksværk fra kl. 19:30-21:30.
Det vil være et lille hold med max. 12 deltagere, så der vil være god tid til den enkelte.
Prisen for 10 lektioner samt øveaftener om mandagen er kr. 500 (der vil være reduceret pris for medlemmer).
For yderligere information og tilmelding kan instruktøren, Vibeke Kammer Madsen kontaktes, ring på 28 90 43 37 eller send en mail til kontakt@tangohalsnaes.dk.