Tango “hjemme hos”

Arrangementerne er kun for medlemmer af Halsnæs Tangoforening.

I løbet af sommeren afholdes “Hjemme-hos” arrangementer, hvor vi danser på foreningens transportable dansegulv, der er lagt på græsplænen eller på en terrasse i haven hos et medlem af foreningen.

Det kan arrangeres med få dages varsel, hvis et medlem har lyst til at lægge have og gril til. Det kan afvikles som et eftermiddags arrangement:

Vi mødes ved 2-tiden og lægger dansegulvet. Herefter kan medlemmerne danse og nyde deres medbragte kaffe og kage. Dansen stopper kl. 5 om eftermiddagen. Gulvet pakkes sammen.

Eller som en danse aften med medbragt mad:

Ved fem, seks tiden møder vi op med vores picnic kurve og danse sko.
Vi tænder op i grillen og rigger dansegulvet til. Når gulvet er lagt, drikkes der et lille glas velkomstbobler og når grillen er klar, har vi også disket op til hyggelig fællesspisning:
De medbragte salater indgår i en fælles buffet og det medbragte kød /fisk får en tur på grillen, inden det havner på ens egen (medbragte) tallerken. Efter en god times tid tændes der for musikken og så danses der til klokken elleve.

Kontakt os, hvis du som medlem gerne vil stå for et hjemme-hos arrangement 🙂 

Første gang vi dansede tango “hjemme hos” var hos Ellen og Bent i Nødebo den 6. juni 2015. Her kan du se hvordan det så ud:

20150606_204721

Den 4. juli. 2015 dansede vi tango “hjemme hos” Susan og Klaus

IMG_2376

Den 4.  august 2018 dansede vi tango “hjemme hos” Poul Erik og Lieve

Du kan se flere billeder under Fotos

Tangoforeningen sender meddelelse om hvor det afholdes ud til  medlemmerne…
Vi vil gerne have jeres tilmelding til kontakt@tangohalsnaes.dk senest onsdagen før arrangementet. Hvis du/I ikke har mulighed for at være med til at spise er du/I er velkommen til at dukke op i løbet af aftenen.
Tag noget med til en fælles tilbehørs buffet, medbragt kød eller fisk kommes på grillen. Medbring også tallerken, bestik, ta-tøj, glas, kop, drikkevarer til eget forbrug og en stol til at sidde på. Der kan være køligt ud på aftenen, så tag gerne et tæppe med.
Kl. 18:00 starter vi med tænde havegrillen og lægge vores transportable gulv, Vi griller og spiser vores medbragte mad og danser til kl. ca. 23:00. Herefter hjælpes vi ad med at rydde op.
Hvis det – mod al forventning – ser ud til regn, så aflyser vi med direkte mail til dem der har tilmeldt sig samt på vores hjemmeside og facebook.

Skriv et svar