Strand-tango

I Halsnæs Tangoforening kan vi finde på at danse tango på stranden om sommeren – når vejret og strandene er til det.

Det ser dog ud til at interessen er vigende, så vi foreslår at, dem der har lyst til at mødes til tango på stranden, laver en FB-gruppe, hvor de med kort varsel kan aftale dette, selvfølgeligt med respekt for de regler, der gælder for strandene og mødeafholdelse.

Det bliver i sagens natur besluttet hvornår det kan blive med ret kort varsel. Derfor laver vi en sms-kæde, som du melder dig til, hvis du er interesseret i at få direkte og hurtig besked.

Du melder dig til sms-kæden ved at sende en mail til kontakt@tangohalsnaes.dk med oplysning om hvilket telefonnummer/telefonnumre du ønsker at modtage sms-erne på.
Strand-tangoerne vil naturligvis også blive annonceret på vores net-sider.

I år danser vi på stranden ved Hyllingebjerg.
Du finder Hyllingebjerg for enden af Hyllingebjergvej 1,7 km vest for Liseleje. Der er der en parkeringsplads, hvorfra der fører en sti hen til en trappe, der går ned til stranden.

Her kommer et Krak-link som hjælp til at finde frem til Hyllingebjerg. Hvis du vælger Luftfoto-visning kan du se stranden og stien – ja selv trappen ned til den.
http://map.krak.dk/?q=hyllingebergvej%20105

Vi starter med at spise – medbragt mad og drikkevarer til eget brug – sammen kl. 18:00. Det kan anbefales at tage strandstol/tæppe med.

Et bud på en mulig næste strand-tango er lige nu svært at give. Poul Erik har lovet at holde øje med vejret og varsle hvornår det kan blive.

 

Skriv et svar