Tango på Hundested Havn

Sommeren 2023 er nu godt og vel overstået, desværre kom sommeren før og efter sommerferien, så vi kunne desværre kun afholde en havnetango lørdag den 29. juli 2023. Den var til gengæld meget hyggeligt, med mange gæster, der kom fra nær og fjern for at danse til dejlige tangotoner under Fyrbåkens pyramidetag.

Vi håber på at vejrguderne vil være mere med os til næste år, hvor vi igen satser på at afholde 3 havnetangoer hvor der vil være introduktion for begyndere kl. 15 – 16, og hvor der danses fra kl. 16-18 og igen fra kl. 19 – 21.

Fyrbåken er pladsen, hvor man før i tiden opbevarede bøjer og koste i vinterhalvåret. Det er en overdækket udendørsopholdsplads beliggende på Ndr. Beddingsvej i Hundested, på kajen skråt overfor Halsnæs Bryghus. Bryghuset sælger i øvrigt fremragende øl og serverer lækre retter.

Fyrbåkens vindskærme giver en del læ og de kan holde noget blæst og regn væk, men hvis vejret bliver for koldt må vi desværre aflyse. I så fald vil det blive annonceret på foreningens Facebookside og med e-mail til foreningens medlemmer.

Skriv et svar