Tango på Hundested Havn

Også i år havde Halsnæs Tangoforening allieret sig med Hundested Havn og Halsnæs Bryghus og inviteret til gratis tango i Fyrbåken i Hundested.

Der lægger vi vores transportable dansegulv ud, så danseskoene kan bruges selv om vi danser udendørs.  Bryghuset sælger fremragende øl og server lækkere retter. Så de gange hvor vejrguderne var med os, var der lagt op til nogle glade eftermiddage og aftener.

Sommerens  sidste Tango på Havnen skulle afholdes lørdag d. 25. august 2018 i Fyrbåken, som skulle være ombygget på det tidspunkt. Det var koldt og det regnede.
Langt om længe fik fiskeriets og havnens hus ombygget fyrbåken, så dets permanente læsejl kan holde blæsten væk i næste sæson – forhåbentligt.
Ved i fejringen af den nye inddækning på en meget blæsende onsdag den 3. oktober afsluttede vi festen med en lille men smuk tangoopvisning.

 Vi danser
kl. 15 – 17 og igen kl. 20 – 22.

 Der vil være introduktion for begyndere i en time forud for dansen

kl. 14 – 15 og igen kl. 19 – 20,

Arrangementet er udendørs, så hvis vejret bliver dårligt må vi desværre aflyse. I så fald vil det blive annonceret her på siden, på foreningens Facebookside og med e-mail til foreningens medlemmer.

Fyrbåken er den plads, hvor man før i tiden opbevarede bøjer og koste i vinterhalvåret. Den ligger på Ndr. Beddingsvej i Hundested, skråt overfor Halsnæs Bryghus.

 

Skriv et svar